0

Latexvrije condooms kopen

Latexvrije condooms kopen

 

Bijna alle condooms zijn gemaakt van latex, maar wat nu als je een latexallergie hebt, je zit er niet op te wachten dat je uitslag, jeuk of nog erger opgezwollen geslachtsdelen krijgt van de latex door je allergie hiervoor. Wat doe je dan neem je de kans op soa’s en zwangerschap voor lief en ga je avontuurtjes aan zonder condoom of ga je helemaal geen avontuurtjes aan, dat zijn allebei bijna geen optie. Gelukkig zijn er ook latexvrije condooms te koop. Zodat je ondanks je latexallergie toch nog gebruik kunt maken van een goed en makkelijk voorbehoedsmiddel als het condoom. Deze condooms zonder latex zijn net zo veilig als een gewoon condoom dat wel latex bevat, maar je kan ze gebruiken als je allergisch bent voor latex.

Wat zijn latexvrije condooms?

Dit zijn condooms waar geen latex in is verwerkt, zoals in de meeste condooms wel het geval is. Deze condooms zijn van een ander materiaal gemaakt dan latex. Dit is speciaal gedaan voor de mensen die leiden onder een latexallergie. Gelukkig komt het niet zo heel vaak voor, maar er zijn toch genoeg mensen die hier last van hebben en geen latex kunnen verdragen, omdat ze er irritatie van kunnen krijgen.

Welke latexvrij condoom moet ik kopen?

In onze online condoomwinkel condooms4all.nl kan je ook condooms kopen die geen latex bevatten maar van andere materialen gemaakt zijn. De Manix SKYN latexvrije condoom is een goede optie als je niet tegen latex kunt en toch gewoon een condoom wil gebruiken. Een andere optie als je het niet erg vindt om een vrouwencondoom te gebruiken zij de Pasante Female condooms deze zijn ook latexvrij en je zal dus geen last krijgen van je allergie.

 

Zijn deze condooms duurder als een normaal condoom van latex?

Deze condooms zijn een klein beetje duurder dan een gewoon condoom dat gemaakt is van latex, maar als je een latexallergie hebt is er geen andere keuze als je per se een condoom wilt gebruiken. En veiligheid staat toch wel voorop bij de meeste mensen en om nou toe te geven aan je allergie is ook geen optie.  De condooms zonder latex van het merk Manix kosten voor een pakje van 10 stuks 24,95, dat is ongeveer 2,50 per condoom en het vrouwencondoom van Pasante dat geen latex bevat kost 44,95 voor 30 stuks, dat is ongeveer 1,50 per stuk. Dus de prijs valt nog wel mee. Met de latex vrije condooms is onze webshop geven we de mensen met een allergie ook een kans op beschermd seksueel contact. Latex vrije condooms zijn de oplossing tegen je allergie voor latex als u een condoom wilt gebruiken. Te bestellen in onze online condoom webwinkel condooms4all.nl.