0

Condooms Met Smaakje

Condooms Met Smaakje

Ben je opzoek naar condooms met een smaakje? Condooms4all.nl heeft er verschillende in ons assortiment. We hebben keuzen uit smaak condooms met verschillende smaken. Zit jouw condoom merk of condoom maat er niet bij met de condooms met een smaakje? Dan zou je ook je gewone condooms kunnen kopen bij ons en dan glijmiddel met een smaakje kunnen toevoegen bij je bestelling, zodat je toch nog een smaakje kunt toevoegen aan je condoom.

Waarom smaak condooms bestellen?

Waarom je smaak condooms zou bestellen, kan toch ook gewone condooms bestellen. Ja dat is waar, maar sommige mensen vinden de smaak condooms lekkerder ruiken. Deze condooms met smaakje ruiken wat zoeter, meetstal fruitluchtjes. En ze zijn natuurlijk fijner met orale seks of pijpen omdat het net wat beter smaakt natuurlijk een condoom met een smaakje.

Welke smaak condooms zijn er bij Condooms4all.nl?

We hebben verschillende smaken condooms. De bekende smaken zijn bijvoorbeeld: aardbei condooms en vanille condooms, maar we hebben ook andere smaken zoals chocoladesmaak, bosbessensmaak, muntsmaak, ananassmaak, kokosnootsmaak, mangosmaak, banaan smaak condooms, tutti frutti, appel en sinaasappel smaak. Als je niet weet welke smaak je wilt hebben of lekker vindt, dan zou je een multi box smaak condooms kunnen bestellen. Zodat je meerdere smaken kunt proberen welke je lekker vindt. En steeds een ander smaakje van het condoom is ook leuk toch?

Voordelen smaak condooms bestellen bij condooms4all.nl

Je hebt veel voordelen als je de condooms naar keuze bestelt bij ons, hieronder zal ik een paar van de voordelen voor jou op noemen:

-  Keuze uit veel smaken van de condooms.

-  We hebben goede prijzen en regelmatig aanbiedingen

-  Als je de bestelling voor 23.30 doet heb je de condooms met smaakje de volgende werkdag bij je thuisbezorgd.

-  Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dus, eerst ontvangen daarna betalen.

-  Je hebt bezorgvrijheid, kies zelf hoe, wanneer en waar de bestelde condooms moeten komen.

-  Als je boven een bedrag van 50 euro besteld worden er geen verzendkosten berekend.